Softwarepakker

Vi utvikler unike løsninger for sikring av verdier. Våre pakkeløsninger er tilpasset ulike brukerbehov og gir mulighet for sikring mot innbrudd og tyveri på mange områder. Standardpakkene inneholder vår sentralenhet iDTEQ CORE med sensor og kommunikasjonsmulighet ut til ønskede enheter -alt i ett. Vi har tilpasset softwaren i iDTEQ CORE til de ulike brukerbehovene, men alle pakkene gir mulighet for å oppgradere denne slik at bruksområdene utvides i hht spesifikke ønsker.

STANDARD: Du får en enhet med innbruddsdeteksjon og kommunikasjon til mobiltelefon, web eller alarmstasjon, samt kablete detektorer i tillegg. Mulighet for å oppgradere til softwarepakke Medium eller Premium. 

MEDIUM: Gir muligheter for utvidelse av anlegget med flere detektorer og trådløskommunikasjon ved bruk av Zigbee eller Wifi. Mulighet for å oppgradere til softwarepakke Premium.

PREMIUM: Inneholder også sporingsenhet (GPS), kompass, krasjindikator og mulighet for å registerer større påkjenninger på kjøretøy ved bruk av akselerator.

Bestill alarm Last Ned Produktark

Softwarepakke

Standard

Medium

Premium

Lyd sensor
GSM/GPRS/3G highspeed
GSM/GPRS/GP5/3G highspeed
LAN
Zigbee
WiFi
Akslerator
Gyroscope
Temperaturmåler
Fuktighetsmåler