Om iDTEQ

iDTEQ AS er en norsk gründerbedrift som ble etablert i 2006.

Vi har utviklet og selger sikkerhetsløsninger basert på en unik og fremtidsrettet teknologi. 

Vår misjon og filosofi

Vi utvikler og selger unike løsninger for sikring av verdier.

Vår grunnfilosofi er at vi skal skape høy nytteverdi for brukerne av våre produkter og at all utvikling er basert på innovasjon og intelligente løsninger.

Vi har drevet kontinuerlig utvikling av vårt sikkerhetssystem siden oppstarten. Hele tiden ut fra vår grunnleggende idé og fokus på reduksjon av falske alarmer og analyse og sikker deteksjon av lyd og lydbilde. Videre er det viktig for oss at sikkerhet, brukervennlig og kostnadseffektivitet står i høysetet.

Med denne filosofien og teknologien i bunnen og med de tilbakemeldingene markedet har gitt oss, har vi brukt våre ressurser og erfaringer til å videreutvikle en unik modell som vil bidra til å revolusjonere bransjen.

iDTEQ CORE

Utviklingen av vår basismodell iDTEQ CORE er klar for markedet i juni 2014, etter omfattende brukertester. iDTEQ CORE er selve hjernen og inneholder de viktigste behovene for brukere i ulike segmenter.

Se her for mer informasjon om iDTEQ CORE

Konsept

Vi utvikler og selger unike løsninger for sikring av brukernes verdier.

Mulighetene er mange, sikre, fleksible og skalerbare – på en kostnadseffektiv og brukervennlig måte.

IDTEQ CORE er selve kjernen i vårt sikkerhetssystem og vi har ut fra den, laget ulike pakkeløsninger. Med fokus på brukerbehov, har vi laget tilpassede pakker for 8 ulike segmenter. Alle pakkene skal dekke alles grunnleggende behov, samtidig som de er skalerbare og gir store muligheter for spesialtilpasninger. Vi vil kontinuerlig jobbe videre for også å kunne dekke andre behov i markedet.

Våre pakker er i dag spesielt tilrettelagt for: (Vise ikonene)

  • Lastebiler/yrkesbiler
  • Containere
  • Næringsbygg
  • Båt
  • Caravan
  • Hytter
  • Bolig
  • Privatbiler

I tillegg til disse pakkene leverer vi helt skreddersydde løsninger iht. forespørsel.

Alle våre løsninger enten det er en standardpakke eller skredderløsning kan knyttes opp mot varsling til en mobil telefon via SMS eller APP, til en WEB eller direkte til en alarmsentral – eller til en kombinasjon av disse.